Säg hej till Johan – ny på ASP-supporten

Briljant växer och den andra januari 2023 började vår nya kollega Johan Broström på ASP-supporten. Hans främsta arbetsuppgifter kommer handla om att besvara frågor, lösa frågetecken och hantera ärenden som kommer in hos den tekniska supporten. Johan har även en förkärlek till TV och film, och när säsongen sätter i gång står han gärna och svingar på golfbanan. För att du ska få lära känna vår nya kollega lite bättre har vi ställt ett par frågor till honom.

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?
– Jag är född och uppvuxen i Finspång utanför Norrköping. Utöver det har jag bott på olika ställen runt om i Sverige, bland annat bodde jag i Stockholm under min studietid på kandidatutbildningen inom Medieteknik. Innan jag blev en del av Briljant-teamet i Norrköping har jag tidigare jobbat inom service och support. 

Berätta om din roll på Briljant
– Jag är en del av ASP-supporten vilket innebär att jag hanterar kundärenden via mejl och telefon. Den första tiden på Briljant har handlat mycket om upplärning då det finns mycket att lära sig! Briljantarna har varit väldigt välkomnande och jag har kommit in väldigt bra i teamet och i arbetsuppgifterna.

Vad ser du fram emot med din nya roll?
– Jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig en massa nytt, utvecklas och lära känna alla nya kollegor. Själva rollen i sig är väldigt lik min tidigare roll, men i en helt ny bransch med helt nya saker att göra, vilket jag ser mycket fram emot. Det känns utmanande och kul – det är alltid roligt att få möjlighet att utvecklas!

Kan du berätta något som många kanske inte vet om dig?
– År 2009 studerade jag filmproduktion i Australien under två års tid. Sedan dess har TV och film varit ett stort fritidsintresse för mig. Jag gillar att titta på film och TV, men till skillnad från många andra hamnar fokuset gärna på hur filmen är gjord, hur manuset är utformat och vilka kameravinklar de använder sig av. Ett ytterligare intresse för mig är golfen. Då jag för cirka ett och ett halvt år sedan föll pladask för sporten spenderar jag gärna min lediga tid ute på golfbanan.