Louise Andersen – Briljant support

Kan du berätta lite om dig och din roll på Briljant?
– Jag bor i Norrköping, är sambo och har två barn, en som har flugit ut ur boet och en som bor kvar hemma. Under ledig tid håller jag gärna hus vid vårt lantställe som ligger beläget i närheten av natur. För mig är det viktigt med en aktiv vardag och motion. Det är även viktigt för mig att alla omkring mig mår bra. Jag skulle nog vilja beskriva mig själv som en omtänksam och lyhörd person – erfarenheter som jag dessutom tror är viktigt att ha när du besitter en roll inom supporten.

– Jag har jobbat på Briljant sedan 2017. Innan jag började här så jobbade jag på ett serviceföretag i Norrköping. Serviceföretaget använde vid den tiden Briljant Ekonomisystem, och det var så jag kom i kontakt med ekonomisystemet för första gången. Rollen jag besitter idag handlar om att bemöta alla möjliga ärenden och frågor som våra kunder hör av sig om. Något jag är tacksam för är mina tidigare erfarenheter i ekonomisystemet. Med hjälp av dem så har jag möjligheten att se alla ärenden, frågor och funderingar från både användarens- och supportens perspektiv.

 

Vad är det bästa med att jobba på Briljant?
– Det går aldrig att förutspå hur dagen kommer bli eller se ut. Ingen dag är den andra lik! Du vet aldrig vilken fråga eller vilka ärenden som dyker upp. Pricken över i:et är den vardagliga kontakten med alla olika företag och kunder som blir mycket givande. Vissa pratar du med mer än andra, vilket gör att det nästan känns som att man känner varandra. Något jag dessutom uppskattar otroligt mycket är alla mina kollegor. Vi har ett väldigt nära samarbete på Briljant – oavsett om du är återförsäljare eller jobbar i säljorganisationen. Alla anställda är tillmötesgående och en fråga är aldrig för stor eller för liten. Vi är verkligen ett team som jobbar åt samma mål.

 

Hur ser en vanlig vecka ut för dig?
– Veckorna kan variera; det kan gå från att vara en lugnare- till en mer hektisk sådan. En annan spännande del som gör veckorna varierande är alla ärenden som kommer in och kan omfattas av allt från att situationer du aldrig bemött – till frågor med svar som sitter i ryggmärgen. Den varierande vardagen är som tidigare nämnt en stor del av tjusningen.

 

Kan du berätta om något positivt med Briljant som system, som du inte kände till innan du började?
– Något jag la märke till och som imponerar mig är inte minst alla kompetenta kollegor. Företaget har en väldigt bred kompetens bland alla anställda. Jag slogs även av Briljants alla lösningar och automatiseringar som gör att du till exempel inte behöver hantera ett dokument mer än en gång.

 

Kan du berätta om ett specifikt tillfälle då ni gjorde något riktigt kul tillsammans?
– Inte allt för länge sedan gick alla kollegor på kontoret i Norrköping på After Work, spelade bowling och åt mat tillsammans. Jag tycker det är så roligt och inte minst viktigt att umgås med kollegorna utanför jobbet ibland – det gör att relationer stärks och arbetsvardagen blir enklare. Jag vill även passa på att slå ett slag för Briljantdagarna! Två gånger per år träffas alla anställda på företaget, och det är otroligt givande dagar som ger möjlighet att träffa kollegorna från andra kontor som du vanligtvis inte träffar till vardags.

 

3 snabba:

Serie eller film? Serier! Jag har inte ro att sitta och titta på en hel film. Serier med lite kortare avsnitt passar mig bättre.

Joggingtur eller hammockhäng? Är det okej om jag säger joggingtur och hammockhäng? 😊

Spara eller slösa?  Jag är en spara! Eller ekonomisk, det skulle jag säga är rätt begrepp.