Våra funktioner

Briljant är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer. Det är anpassat till företag och organisationer som kräver hög driftsäkerhet och ordning och reda i sitt ekonomisystem. Alla typer av företag kan nyttja systemet. Det finns stor flexibilitet med många anpassningsmöjligheter. Några branscher som är mycket nöjda med Briljant är entreprenörer, fastighetsförvaltare, redovisningsbyråer, revisionsbyråer och tekniska konsulter. Med sin logiska uppbyggnad och totalintegration blir systemet lättarbetat. Alla dokument behöver bara hanteras en gång. Programmet kan köras i Windowsmiljö eller på webben, antingen via vår molnlösning Briljant ASP eller i egen driftmiljö.

Vad vi erbjuder
Systemets stora fördel är möjligheten att göra anpassningar efter kundens behov. För att åstadkomma det har Briljant ett väl utbyggt konteringsbegrepp, en lättarbetad och smidig bildgenerator för anpassning av bland annat registerformulär och fakturautseende, samt en rapportgenerator som ger oändliga möjligheter till uppföljning av sin redovisning. Nedan finner du mer information om alla våra funktioner.

 • Joakim Lundberg Ansvarig för inköp och dokumentation på Teampipe

  ”Det underlättar vardagen väldigt mycket att jobba digitalt i stället för analogt. I dag behöver vi inte sätta oss ner på en fredag och skriva ner våra timmar på en lapp, utan nu sker processen på ett mer smidigt och effektivt sätt.”

 • Jenny Larsson Redovisningsansvarig på Staffanstorpshus

  ”Vi har alltid flera stora projekt på gång. Samtliga projekt kan analyseras av projektansvariga, från resultatrapport per projekt ända ner till fakturanivå. Vi har full koll på samtliga kostnader som rör projektet.”.

 • Åsa Mobäck Redovisningskonsult på Conlega Förvaltning

  ”Jag har arbetat i systemet sedan 2007 och tycker det är enkelt och överskådligt – rutinerna är lätta att förstå”.

 • Tommy Karlsson Revisor på Köpings Redovisningsbyrå

  ”Jag har använt Briljant sedan 1999, framförallt för att deras service är överlägset bäst. Jag upplever systemet som användarvänligt och det fungerar alltid väldigt bra”.

 • Sven Forhaug VD på Industrimiljö

  ”Vi har använt Briljant i cirka 17 år, och vi tar hjälp av både program- och ASP-supporten. Jag upplever att det är lätt att komma fram, både via mejl och telefon. Supporten vill en väl – det tycker jag är viktigt.”

Vill du veta mer?

Fyll i nedanstående formulär och klicka på ”Skicka” så återkommer vi till dig så fort vi kan.

  Din intresseanmälan har nu registrerats