Våra funktioner

Briljant är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer. Det är anpassat till företag och organisationer som kräver hög driftsäkerhet och ordning och reda i sitt ekonomisystem. Alla typer av företag kan nyttja systemet. Det finns stor flexibilitet med många anpassningsmöjligheter. Några branscher som är mycket nöjda med Briljant är entreprenörer, fastighetsförvaltare, redovisningsbyråer, revisionsbyråer och tekniska konsulter. Med sin logiska uppbyggnad och totalintegration blir systemet lättarbetat. Alla dokument behöver bara hanteras en gång. Programmet körs i Windowsmiljö, molnetlösning och/eller webb.

Vad vi erbjuder

Systemets stora fördel är möjligheten att göra anpassningar efter kundens behov. För att åstadkomma det har Briljant ett väl utbyggt konteringsbegrepp, en lättarbetad och smidig bildgenerator för anpassning av bla registerformulär och fakturautseende samt en rapportgenerator som ger oändliga möjligheter till uppföljning av sin redovisning. Nedan finner du mer information om alla våra produkter.

 • Pia Abrahamsson Ekonomichef på Svensk Talteknologi

  ”Jag är väldigt nöjd med vårt val av system. Det är enkelt och lättarbetat. När vi startade hade vi utbildning på plats hos oss och vår återförsäljare hjälpte oss med upplägg och en del kundanpassningar.”

 • Maria Dietmann Kontorsansvarig på Accountor AB

  Systemet har stor funktionalitet och är heltäckande. Vi har valt att arbeta i Briljants ASP-lösning. Det innebär att vi kan släppa in kunderna i processen. Vi ger dem access till de funktioner de vill ha. Eftersom systemet är lättförståeligt fungerar det bra.

 • Jenny Larsson Redovisningsansvarig på Staffanstorpshus

  ”Vi har alltid flera stora projekt på gång. Samtliga projekt kan analyseras av projektansvariga, från resultatrapport per projekt ända ner till fakturanivå. Vi har full koll på samtliga kostnader som rör projektet.”.

 • Maria Croona Samec Redovisningschef på Sophiahemmet

  ”Vi är jättenöjda med hur vår ekonomihantering har förbättrats på flera områden med skräddarsydda lösningar som passar vår verksamhet. Briljants synpunkter har också hjälpt oss att se nya möjligheter som effektiviserar vårt arbete”.

 • Åsa Mobäck Redovisningskonsult på Conlega Förvaltning

  ”Jag har arbetat i systemet sedan 2007 och tycker det är enkelt och överskådligt – rutinerna är lätta att förstå”.

 • Pia Andersson Redovisningskonsult på Skötselbolaget

  ”Systemet är väldigt lättarbetat och du får en bra helhetsbild. Ett stort plus är att kundservicen fungerar jättebra, det är aldrig några bekymmer att få hjälp om vi skulle behöva det”.

 • Tommy Karlsson Revisor på Köpings Redovisningsbyrå

  ”Jag har använt Briljant sedan 1999, framförallt för att deras service är överlägset bäst. Jag upplever systemet som användarvänligt och det fungerar alltid väldigt bra”.

Vill du veta mer?

Fyll i nedanstående formulär och klicka på ”Skicka” så återkommer vi till dig så fort vi kan.

  Din intresseanmälan har nu registrerats