Briljant växer

Vi på Briljant letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss på Briljant.

Lediga tjänster

 

  • Programsupport

Till Briljant Supportavdelning i Norrköping söker man nu en medarbetare för programsupport där arbetsuppgifterna i huvudsak handlar om att besvara kundernas frågor och ge support i systemet via telefon och mail.

Ingår gör också viss felsökning och ibland även mindre debiterbara uppdrag emot kund så som anpassningar av systemets funktioner. Viss administration i form av ärendehantering i CRM-system och återkoppling till kollegor samt kunder förekommer också. Tjänsten innebär mycket kundkontakt varför vi gärna ser att du är öppen och har lätt för att kommunicera. Arbetet är både självständigt och utförs i grupp. Du har lätt för att tillgodogöra dig ny teknik och information och trivs med ett omväxlande arbetstempo.

När du jobbar på support sköter du tillsammans med dina kollegor ärenden från start till mål. Det handlar om allt från enklare frågeställningar om hur programmet fungerar, problemlösningar och felsökningar till mer avancerade debiterbara anpassningar eller diskussioner där du på ett pedagogiskt sätt får förklara och argumentera för den bästa lösningen för kunden.

Vi ser gärna att du har utbildning i eller tidigare erfarenheter av arbete inom ekonomi, redovisning eller löneadministration.

Ansök via formuläret ovan.

 

  • Programutvecklare

Vi söker nu en systemutvecklare med fokus mot webb- och mobilapplikationer. På Briljant välkomnas du till ett företag med familjär stämning där du får ta stort ansvar och med din kompetens bidra till utvecklingen av ekonomisystemet. Du ges goda möjligheter att driva egna projekt, bidra med idéer och testa nya tekniker för att utvecklas i din roll.

Vi har en stor efterfrågan på webbaserade lösningar och därför söker vi dig som vill stärka upp vårt team inom detta område. Här får du både som individ och som del i ett team en stor möjlighet att påverka hur produkten ska utformas. Hos oss är beslutsvägarna korta och en bra idé kan snabbt bli verklighet!

Webbutvecklingen sker främst i Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5 och CSS3. Du kommer också att arbeta med bl.a. ASP.NET. Inom vårt webbutvecklingsteam tillämpas ett agilt arbetssätt enligt Scrum.

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen. Utvecklingsteamet består av utvecklare med olika typer av bakgrund, kompetenser och erfarenheter, vilket ger dig en unik chans att få nya kunskaper inom programmering, teknik och ekonomi. När du själv blivit varm i kläderna finns möjlighet att inrikta dig mot ett område och bli ansvarig för det.

Vi söker dig som har utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet i datavetenskap, programmering eller systemvetenskap. Alternativt motsvarande erfarenhet inom systemutveckling.

Ansök via formuläret ovan.

Hur är det att jobba på Briljant?

Ta del av medarbetarcase och få en inblick i hur det är att arbeta på Briljant.