Briljant växer

Vi på Briljant letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss på Briljant.

Lediga tjänster


Vi söker systemutvecklare
Är du i slutskedet av dina högskole- eller civilingenjörsstudier inom data/IT? Eller har du arbetat några år inom systemutveckling men är redo för nästa utmaning? Briljant i Norrköping söker nu en systemutvecklare med fokus mot webb- och mobilapplikationer. Här får du möjligheten att ta ett stort eget ansvar och utvecklas tillsammans med seniora utvecklare. Låter detta som något för dig?

Skicka ditt personliga brev och CV till petter.hansson@briljant.se

Briljant Support
Gillar du Briljant Ekonomisystem? Då kanske du är intresserad av att arbeta hos oss på Briljant. Vi finns på flera orter runt om i Sverige och är cirka 35 personer. Vi söker just nu en duktig medarbetare till vår program- och tekniksupport. Din arbetsplats kommer vara i Stockholm, Norrköping eller Örebro. Det är viktigt att du har arbetat med Briljantprogrammet tidigare. Ju fler programdelar du är bekant med desto bättre. Goda redovisningskunskaper är ett stort plus. Du kommer arbeta med att svara på våra kunders frågor kring programmets funktioner och teknik. Vissa konsult- och utbildningsuppdrag kan även förekomma.

Skicka ditt personliga brev och CV till anna.fagerstrom@briljant.se.

Hur är det att jobba på Briljant?

Ta del av medarbetarcase och få en inblick i hur det är att arbeta på Briljant.