Briljant växer

Vi på Briljant letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss på Briljant.

Lediga tjänster


Briljant Mellansverige
Vill du vara med och utvecklas tillsammans med våra kunder? Briljant Ekonomisystem Mellansverige AB söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Örebro. Anställningen är tillsvidareanställning och på heltid. Ansökningar behandlas löpande.

Meriterande med tidigare erfarenhet av Briljant Ekonomisystem, så som erfarenhet från redovisningsbyrå eller tid -och projektredovisande företag. Goda eller mycket goda kunskaper inom redovisning och kundfokus är viktiga kompetenser för att klara av arbetet som återförsäljare inom Briljant. Anställningen kräver B-körkort.

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till martin.brandel@briljant.se

Briljant Support
Gillar du Briljant Ekonomisystem? Då kanske du är intresserad av att arbeta hos oss på Briljant. Vi finns på flera orter runt om i Sverige och är cirka 35 personer. Vi söker just nu en duktig medarbetare till vår program- och tekniksupport. Din arbetsplats kommer vara i Vallentuna, Norrköping eller Örebro. Det är viktigt att du har arbetat med Briljantprogrammet tidigare. Ju fler programdelar du är bekant med desto bättre. Goda redovisningskunskaper är ett stort plus. Du kommer arbeta med att svara på våra kunders frågor kring programmets funktioner och teknik. Vissa konsult- och utbildningsuppdrag kan även förekomma.

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till anna.fagerstrom@briljant.se.

Hur är det att jobba på Briljant?

Ta del av medarbetarcase och få en inblick i hur det är att arbeta på Briljant.