Nyheter

 • Säg hej till Johanna – vår nya drift- och supporttekniker på Briljant

  För några veckor sedan började Johanna Lönn Skogh som drift- och supporttekniker på Briljant. Vi satte oss ner med Johanna för att ställa några frågor. 

 • Hallå där återförsäljarna

  Återförsäljarna på Briljant arbetar långsiktigt med kunder, bygger relationer och ger det där lilla extra. Det gäller att vara nyfiken, ställa frågor och använda sin egen kunskap inom området. Klicka på bilden för att läsa mer.

 • Tillfällig förstärkning av sänkta arbetsgivaravgifter för unga

  I en proposition föreslås nu en tillfällig förstärkning i form av en ytterligare nedsättningen av arbetsgivaravgifter för personer som vid årets ingång har fyllt 18 men inte 23 år. Klicka på bilden ovan för mer information.

 • Framtidsspaning: om bankernas framtida infrastruktur

  De flesta av Sveriges större banker jobbar just nu på en framtida infrastruktur kallad Future Payment Infrastructur (FPI). Visionen är att sammanföra 27 miljoner människor i den nordiska regionen gällande betalningar. Klicka på bilden ovan för mer information.

 • Hallå där produktägarna!

  Produktägarna ansvarar för att utveckla Briljant Ekonomisystem och är där med involverade i alla processer som förarbete, programmering och testning. Här får du möjligheten lära känna produktägarna lite bättre och få en inblick i deras arbetsroll.

 • Hallå där programutvecklarna

  Programutvecklarna på Briljant förbättrar och förfinar systemet och skapar nya funktioner, ofta utifrån önskemål från kunder. Här har vi ställt ett par frågor till programutvecklarna för att du ska få lära känna dem lite bättre.

 • Hej Cissi! Ny ekonomiadministratör på Briljant

  Strax innan årsskiftet började Cecilia Wahlström arbeta hos oss på Briljant Ekonomisystem. Cecilia kommer axla rollen som ekonomiadministratör efter att Lena nu har gått i pension. Vi passade på att ställa några frågor till henne. 

 • Hallå där, Briljant-grundarna!

  Nu lanserar vi nu en artikelserie som vi kallar för ”Hallå där”. Vi satte oss ned med grundarna av Briljant Ekonomisystem för att höra mer. 

 • Briljantexperterna tipsar: dimensioner

  Möjligheterna till anpassade funktioner, rapporter och analyser är många i Briljant Ekonomisystem. Klicka på bilden för att läsa mer.