Nyheter

 • Vi söker en kollega till programsupporten i Norrköping

  Brinner du för kundservice och har lätt att samarbeta med andra? Vill du dessutom jobba i ett mindre familjärt bolag som kännetecknas av prestigelöshet där man jobbar nära och har korta beslutsvägar? Sök då jobbet som Programsupport på Briljant i Norrköping!

 • Information om Anneli och Anna

  Briljant Stockholm/Nord stärker upp med Anneli Berg som senast kommer från supporten men funnits i organisationen sedan 2004. Anna Köhlström som sedan 2018 har arbetat som återförsäljare på Briljant Mitt började i augusti arbeta deltid på programsupporten.

 • Momsredovisning för norska bolag

  Briljant har i samarbete med Exsys utvecklingsbolag i Gävle utvecklat en webblösning för att hantera inlämning av norsk momshantering via SAF-T-fil. Rutinen bygger på att all data som krävs i norska skattemyndighetens kravspecifikation hämtas ut via Briljants API till en sql-databas.

 • Ni har väl inte missat vår Linkedin?

  Vi vill tipsa dig som inte redan gör det att följa oss på Linkedin. Varje vecka publicerar vi spännande uppdateringar och nyheter om oss, våra kunder och relevanta ämnen inom branschen. Vi blir glada när ni interagerar med oss i form av kommentarer, likes och delningar. 

 • När en lokal redovisningsbyrå är i behov av ett pålitligt ekonomisystem

  Redovisningsbyrån EkonomiService i Skara har sedan 90-talet hjälpt lokala företag av liten till medelstor storlek med ekonomiadministration. Byrån består idag av två enskilda firmor, Cecilia Wallgren och Louise Wincrantz, som samlas under ett och samma tak.

 • Hjälpsystemets alla delar och hur du når rätt instruktion

  Briljants hjälpsystem finns tillgängligt och är gratis för alla användare. Det passar för dig som söker snabb hjälp kring en hel funktion, hur ett specifikt fält ska fyllas i eller om du generellt sätt vill lära dig mer om systemet.

 • Ekonomi & Företag 2022

  Den 28-29 september har det blivit dags för Ekonomi & Företag att ta plats i Kistamässan. Det här är årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare som under två dagar träffas i spännande seminarium, live-poddar och mingel.

 • Briljant i molnet

  Med vår molntjänst Briljant ASP kan du använda Briljant Ekonomisystem var du än befinner dig. Briljant ASP passar bra vid exempelvis distansarbete eller under resor. Tjänsten är också lämplig om ditt företag har kontor på flera platser i landet eller om du behöver dela arbete med dina kunder, din bokföringsbyrå eller din revisor.

 • När ett snabbt växande installations- och teknikkonsultbolag behöver ett enkelt och pålitligt ekonomisystem

  Instalco koncernen och särskilt affärsområdet teknikkonsult med dotterbolagen inom INTEC är snabbt växande verksamheter som på kort tid har utvecklats genom både uppstart av nya företag och förvärv av bolag.