Nyheter

 • När ett vårdbolag är i behov av ett ekonomisystem de kan lita på

  Premicare är ett vårdbolag som driver nio olika hälsocentraler i Västernorrland och Gävleborg med målsättningen att erbjuda framtidens vård och vara det självklara valet för medarbetare och patienter.

 • Digital inlämning av årsredovisning för regelverket K3

  År 2019 öppnade Bolagsverket upp möjligheten för att även aktiebolag som följer regelverket K3 kan lämna in årsredovisningen digitalt. För att kunna göra detta måste företagen ha en programvara som stödjer detta, det kan handla om ett bokföringsprogram, ekonomiprogram eller annan mjukvara.

 • Kom ihåg: programuppdatering 2023 och årsslut 2022 

  Det nya året är i full gång och detsamma gäller för årsskifteshanteringen. I mitten av december skickade vi ut all information ni behövde veta kring programuppdatering 2023 och årslut 2022.

 • Säg hej till Johan – ny på ASP-supporten

  Den andra januari 2023 började vår nya kollega Johan Broström på ASP-supporten. Hans främsta arbetsuppgifter kommer handla om att besvara frågor, lösa frågetecken och hantera ärenden som kommer in hos supporten.

 • Utskrifter i Briljant ASP

  Vid utskrift från Briljant ASP kan dokumentet skickas från Briljant till din skrivare på två sätt, antingen via EasyPrint eller ScrewDrivers. Vi rekommenderar att du installerar ScrewDrivers Client. Detta kommer att snabba upp dina utskrifter och även minska onödig belastning på våra servrar. Vi överväger att på sikt stänga av EasyPrint.

 • Tjänsteställe kommer behöva registreras i lönerna

  Från och med den 1 januari 2023 kommer Briljant uppdateras med uppgift om tjänsteställe i individuppgiften. För mer information vänligen besök hjälpen. Du finner även mer information på Skatteverkets hemsida.

 • Redovisningsbyrån: ”Ett pålitligt ekonomisystem underlättar årsredovisningen”

  Den örebrobaserade redovisningsbyrån Impec är verksam inom många olika branscher och områden och har som ambition att växa sig större. Tack vare Briljant Ekonomisystem kan Impec skapa bokslutsbilagor, bokslutstransaktioner mm på ett smidigt och tryggt sätt.

 • Programuppdatering 2023 och årsslut 2022

  Det börjar bli dags för årsskiftets programuppdatering och övrig årsslutshantering. Vi har samlat all information du behöver kring programuppdatering 2023 och årslut 2022 i ett dokument. Nedan finner du dokumentets alla delar.

 • Säg hej till Jens Linghult – ny Systemutvecklare på Briljant

  Vi säger varmt välkommen till Jens Linghult, vår nya Systemutvecklare på Briljant. Hans främsta arbetsuppgifter kommer vara programmering och utveckling av Briljants Windows- och webbapplikation. När han inte sitter framför datorn så gillar han att utöva extremsporter som mountainbike och skidåkning.