Nyheter

 • Hallå där ASP-tekniksupporten

  ASP-tekniksupporten är problemlösare vars vardag går ut på att snabbt och effektivt hjälpa kunder med olika konsultuppdrag som felsökningar, olika integrationer, serverinstallationer/uppdateringar, utskriftsproblem och en del administrativa ärenden för användarkonton.

 • Säg hej till Johanna – vår nya drift- och supporttekniker på Briljant

  För några veckor sedan började Johanna Lönn Skogh som drift- och supporttekniker på Briljant. Vi satte oss ner med Johanna för att ställa några frågor. 

 • Hallå där återförsäljarna

  Återförsäljarna på Briljant arbetar långsiktigt med kunder, bygger relationer och ger det där lilla extra. Det gäller att vara nyfiken, ställa frågor och använda sin egen kunskap inom området. Klicka på bilden för att läsa mer.

 • Tillfällig förstärkning av sänkta arbetsgivaravgifter för unga

  Den tillfälliga förstärkning i form av en ytterligare nedsättningen av arbetsgivaravgifter för unga mellan 19-23 år som gällt under juni, juli och augusti 2021 kommer vara återställd från och med löner med utbetalningsdatum i september 2021. Briljant är automatiskt anpassat till detta. Klicka på bilden för mer information.

 • Framtidsspaning: om bankernas framtida infrastruktur

  De flesta av Sveriges större banker jobbar just nu på en framtida infrastruktur kallad Future Payment Infrastructur (FPI). Visionen är att sammanföra 27 miljoner människor i den nordiska regionen gällande betalningar. Klicka på bilden ovan för mer information.

 • Export till Excel

  Ibland finns behov av att ta ut analyser och rapporter till Excel för att analysera, sammanställa och dela information. Tillvägagångssättet skiljer sig lite åt beroende på vart i programmet du befinner dig. Nedan går vi igenom dem var och en för sig.

 • Hallå där produktägarna!

  Produktägarna ansvarar för att utveckla Briljant Ekonomisystem och är där med involverade i alla processer som förarbete, programmering och testning. Här får du möjligheten lära känna produktägarna lite bättre och få en inblick i deras arbetsroll.

 • Hallå där programutvecklarna

  Programutvecklarna på Briljant förbättrar och förfinar systemet och skapar nya funktioner, ofta utifrån önskemål från kunder. Här har vi ställt ett par frågor till programutvecklarna för att du ska få lära känna dem lite bättre.

 • Hej Cissi! Ny ekonomiadministratör på Briljant

  Strax innan årsskiftet började Cecilia Wahlström arbeta hos oss på Briljant Ekonomisystem. Cecilia kommer axla rollen som ekonomiadministratör efter att Lena nu har gått i pension. Vi passade på att ställa några frågor till henne.