Nyheter

 • Hallå där programutvecklarna

  Programutvecklarna på Briljant förbättrar och förfinar systemet och skapar nya funktioner, ofta utifrån önskemål från kunder. Här har vi ställt ett par frågor till programutvecklarna för att du ska få lära känna dem lite bättre.

 • Hej Cissi! Ny ekonomiadministratör på Briljant

  Strax innan årsskiftet började Cecilia Wahlström arbeta hos oss på Briljant Ekonomisystem. Cecilia kommer axla rollen som ekonomiadministratör efter att Lena nu har gått i pension. Vi passade på att ställa några frågor till henne. 

 • Hallå där, Briljant-grundarna!

  Nu lanserar vi nu en artikelserie som vi kallar för ”Hallå där”. Vi satte oss ned med grundarna av Briljant Ekonomisystem för att höra mer. 

 • Briljantexperterna tipsar: dimensioner

  Möjligheterna till anpassade funktioner, rapporter och analyser är många i Briljant Ekonomisystem. Klicka på bilden för att läsa mer.

 • Nytt år - dags för årsbokslut och årsredovisning

  Det har blivit dags för en ny serie med lärorika tips! I Briljantexperterna tipsar kommer våra experter dela med sig av tips som vi tror kan göra din arbetsvardag lite lättare. I det första numret av Briljantexperterna tipsar delar vi med oss av tips gällande årsbokslut och årsredovisning.

 • Briljants kunskapsfilm är här!

  I år sätter Coronapandemin käppar i hjulet för oss att arrangera våra fysiska Kunskapsträffar. Därför valde vi istället att spela in en kunskapsfilm och göra den tillgänglig för alla våra kunder – helt gratis. Klicka på bilden ovan för mer information.

 • Tillfälligt sänkta arbetsgivaravgifter för unga

  Många branscher där unga jobbar har drabbats hårt av pandemin och regeringen har föreslagit en tillfällig nedsättning av arbetsgivaravgifterna för unga (19–23 år). Klicka på bilden ovan för mer information.

 • Påminnelse: årsskiftesrutiner och programuppdateringar

  Nytt år innebär årsskiftesrutiner och programuppdateringar. För att underlätta för dig har vi samlat information och instruktioner kring detta i ett gemensamt dokument.

 • Framtidsspaning: om bankernas framtida infrastruktur

  De flesta av Sveriges större banker jobbar just nu på en framtida infrastruktur kallad Future Payment Infrastructur (FPI). Visionen är att sammanföra 27 miljoner människor i den nordiska regionen gällande betalningar. Klicka på bilden ovan för mer information.