Hej Cissi! Ny ekonomiadministratör på Briljant


Strax innan årsskiftet började Cecilia Wahlström arbeta hos oss på Briljant Ekonomisystem. Cecilia kommer axla rollen som ekonomiadministratör efter att Lena nu har gått i pension. Vi passade på att ställa några frågor till henne. 

Kan du berätta lite mer om dig själv och din bakgrund?
Jag är en trebarnsmamma från Finspång med väldigt blandade intressen. Jag älskar matlagning, form och inredning och spenderar gärna somrarna med min familj i vår folkabuss. Jag kommer senast från ett bolag som arbetade inom bemanningsbranschen i Stockholm, där jag skötte all bokföring i en del av en större koncern. Innan dess jobbade jag på en bokföringsbyrå i Norrköping med kunder från spridda branscher. Under majoriteten av mina yrkesår har Briljant Ekonomisystem varit mitt huvudsakliga verktyg så jag har god erfarenhet av programmet.

Varför sökte du dig till Briljant Ekonomisystem?
Jag har jobbat hemifrån en väldigt lång period nu eftersom min tidigare tjänst utgick från Stockholm. Jag saknande närheten till jobbet och kollegorna och började därför söka jobb i Norrköping. Eftersom jag i mina tidigare tjänster har varit kund till Briljant i 11 år kändes det väldigt rätt när jag såg att Briljant Ekonomisystem sökte en ny medarbetare.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll hos Briljant?
Som tidigare kund till Briljant har jag fått se systemet från en sida. Jag ser därför fram emot att få se systemet från insidan, vad som ligger till grund för det och vilka utvecklingsmöjligheter programmet har. Jag ser också fram emot att ha både jobb och kollegor nära när coronapandemin har lugnat ner sig och vi kan gå tillbaka till ett mer normalläge.

Berätta något som många kanske inte vet om dig?
Jag är florist i grunden och har vid sidan av redovisningsyrket gjort både bröllop och begravningar. Familjen äger också en folkabuss från 1975 som är vårt lilla projekt så jag har spenderat många timmar i garaget med att meka tillsammans med min man.