Importera leverantörsfakturor och bokföringsverifikationer via mejlen

Vi på Briljant gillar att skapa smidiga lösningar för våra kunder, gärna papperslösa sådana. Ett exempel är Briljants ”Import från E-post”, där du kopplar ihop en unik mejladress med Briljant för att enkelt kunna hantera leverantörsfakturor och bokföringsverifikationer.

Funktionen ”Import från E-post” innebär att du kopplar en mejladress till Briljant, vartefter inkommande mejl importeras till Briljant automatiskt. Skulle du få en pappersfaktura så scannar du den och skickar till mejlen. I Briljant kan du sedan enkelt registrera den leverantörsfaktura eller verifikation som du vill hantera utifrån en bild som skapats vid importen. Genom att ha en inbox för leverantörsfakturor och en för bokföringsverifikationer kan du enkelt skilja dessa åt.

Den stora fördelen är att du slipper papperskopior och kan istället jobba med PDF:er. Du blir inte beroende av en mapp på en viss server, utan det räcker med att du har en nätuppkoppling.

Den tekniska kopplingen mellan ditt mejlprogram och Briljant kan du få hjälp med av din personliga Briljant återförsäljare.