Lär känna Emma – återförsäljare på Briljant


Berätta lite om dig själv, din bakgrund och din roll på Briljant

Jag började på Briljant som återförsäljare för lite drygt ett år sedan. Innan hade jag jobbat med löpande bokföring och månadsavstämningar på ekonomiavdelning, och allt vad det innebär.

Vad är det du gillar mest med din roll som återförsäljare?
Det som jag uppskattar mest i min roll som återförsäljare är de varierande arbetsuppgifterna. Att projekt kan vara både stora och omfattande och att dessa varvas med mindre anpassningar som betas av i snabbare takt. Man får ta del av flera olika typer av företags tankesätt och underlätta deras vardagliga arbete. Det är roligt att arbeta fram bra lösningar tillsammans med kunden som passar just dem.

Kan du berätta lite om hur programmet har utvecklats under tiden du varit på företaget, är det något du minns som har haft extra stor betydelse för användarna?
Utveckling av programmet sker löpande och det är alltid kul att kunna presentera nya funktioner eller förbättrade lösningar för kunderna. Något som jag vet har effektiviserat användarnas arbete är bland annat vår funktion AzoraOne för leverantörsfakturatolkning.

Kan du nämna en funktion i programmet som du tror att många inte känner till, som du tycker är värd att tipsa om?
Just funktionen AzoraOne som jag nämnde i frågan ovan är något som jag tycker är värt att tipsa om. Även att vi kan bygga specialiserade och anpassade rapporter i hög utsträckning är något som man kanske inte ser som en självklarhet i ett ekonomisystem. Det är något som vi på Briljant är specialiserade på.

Har du något fint minne från din tid på företaget som du vill dela med dig av?
Något som jag upplever som positivt över lag i Briljant-organisationen är att det är högt i tak och alla finns tillgängliga för att hjälpas åt att ta fram lösningar till våra kunder. Det gäller såväl ÅF, support som utvecklare.

Hur skulle dina kollegor beskriva dig?
Mina kollegor skulle nog beskriva mig som en positiv person, oftast glad. Frågvis och nyfiken skulle de nog också säga!