När ett vårdbolag är i behov av ett ekonomisystem de kan lita på

Premicare är ett vårdbolag som driver nio olika hälsocentraler i Västernorrland och Gävleborg med målsättningen att erbjuda framtidens vård och vara det självklara valet för medarbetare och patienter. Med sina drygt 240 medarbetare, varav fyra stycken som arbetar med ekonomin, har Premicare använt Briljant Ekonomisystem sedan de satte första spadtaget år 2005.

Premicare
Vårdbolaget Premicare bedriver centraler som erbjuder hälso- och sjukvårdslösningar till över femtio tusen patienter på uppdrag av Region Västernorrland och Gävleborg. Företaget består idag av elva stycken olika bolag. Däribland finner vi ett IT-bolag som utvecklar hjälpmedel i olika processer för att kunna ge alla samma möjlighet till sjukvård, närsomhelst och varsomhelst. Bolaget består även av hälsocentraler med sjukvårdpersonal som möter patienterna.

Vikten av ett logiskt och tryggt ekonomisystem
Premicare har tagit hjälp av Briljant Ekonomisystem sedan år 2005 och använder idag många av ekonomisystemets lösningar, bland annat för koncernredovisning, löpande bokföring, leverantörsreskontran och årsredovisning. För vårdbolaget är det extra viktigt med ett lätthanterligt ekonomisystem som känns tryggt och är enkelt att förstå sig på.

– Briljant Ekonomisystem är logiskt, där du vill hitta en sak, där finns det. För våra tidigare nyanställda har det varit enkelt att förstå sig på systemet direkt. Något jag även uppskattar väldigt mycket med Briljant är supporten. De gånger vi har haft eventuella frågor eller önskemål om utveckling har vi blivit väl bemötta från start, vilket känns väldigt tryggt. Vi skulle inte fungera utan ett ekonomisystem som vi kan lita på med alla de krav som ställs idag. Tack vare Briljant är vi trygga och upplever inga problem alls, säger Camilla Stenlund, Controller på Premicare.

Framtiden
I framtiden satsar Premicare på att växa sig större som företag och fortsätta erbjuda framtidens vård och vara det självklara valet för både medarbetare och patienter. Briljant Ekonomisystem ser fram emot att fortsätta stötta Premicare i deras verksamhet.