Nygamla konsulter för Mitt kunderna

Briljant Mitt har nyligen fått en ny ägare, vilket medför förändringar i teamet. Det är huvudbolaget Briljant Ekonomisystem AB som förvärvat Briljant Ekonomisystem Mitt AB från tidigare återförsäljaren Patrick Andersson. I samband med förvärvet har även Martin Brandel valt att gå vidare i sin karriär och de lämnar därmed båda sina roller hos Briljant Mitt. Vi tackar både Patrick och Martin för fint arbete genom åren!

För att stärka Briljant Mitts team och fortsätta leverera till våra kunder, välkomnar vi de välkända Briljant-medarbetarna Solvår Weum (som tidigare jobbat på Briljant Mitt), Susanne Hansson och Anneli Berg till Briljant Mitt-teamet. De kommer axla rollerna som kundansvariga och konsulter, och Per Holmqvist kommer även jobba kvar som konsult. Med bred erfarenhet inom ekonomi och Briljant innebär att du som kund kan vara trygg i att vi kommer fortsätta leverera som vanligt.

I och med dessa förändringar kan det dock initialt ta något längre tid att hantera frågor om systemupplägg och implementering av nya rutiner. Vi på Briljant Mitt ber om förståelse från dig som kund under denna övergångsperiod och ser fram emot att fortsätta erbjuda en stark ekonomisupport och service även framöver.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till oss!