Så använder Industrimiljö Briljant Ekonomisystem

Det västernorrländska företaget Industrimiljö grundades år 1982 och är specialister på svets och montage. Företaget har använt sig av Briljant Ekonomisystem i cirka 17 år, och något användarna av systemet är speciellt nöjda över är Briljants flexibla support som upplevs hjälpsam och väl tillmötesgående.

Industrimiljö
Industrimiljö, specialister inom svets- och montagesektorn med cirka 10 stycken anställda, har varit en pålitlig partner för företag i Mittsverige sedan 1982. Med över fyra decennier av erfarenhet och dedikerad personal tillhandahåller de tjänster inom smide och svets, men även servicearbeten som till exempel stopparbete och förebyggande underhåll.

Flexibel support som gör skillnad
För att möta de krav som företaget ställs inför, har Industrimiljö förlitat sig på Briljants funktioner och möjligheter som ett integrerat affärssystem i flera år, systemet har möjliggjort en smidig och effektiv hantering av olika processer.

Det som har utmärkt Briljant Ekonomisystem för Industrimiljö är den flexibla supporten. Något som varit särskilt uppskattat är program- och ASP-supporten. Sven Forhaug, VD för Industrimiljö, understryker vikten av en pålitlig och tillmötesgående support.

– Briljant Ekonomisystem är ett komplext system så ibland kan vi behöva lite hjälp. Vi har tagit hjälp av både program- och ASP-supporten. Jag upplever att det är lätt att komma fram, både via mejl och telefon. Supporten vill en väl – det tycker jag är viktigt, säger Sven Forhaug.

Framtiden
Med en stadigt växande kundbas strävar Industrimiljö efter att utveckla sin verksamhet ytterligare. Målet är att få in fler kunder och bredda sin kundbas. Genom det pågående partnerskapet med Briljant ser Industrimiljö ljust på framtiden och är redo att möta nya utmaningar med den ekonomiska stabilitet och effektivitet som Briljant Ekonomisystem ger.