Så växlar NRC Group Sverige upp med Briljant

Det nordiska infrastrukturföretaget Nordic Railway Construction (NRC Group), bygger hållbara transportlösningar mot en framtid på räls. Den svenska verksamheten använder sig av Briljant Ekonomisystem sedan flera år tillbaka – och är mitt i en uppväxling att nyttja systemet ännu mer. 

Nordic Railway Construction
NRC Group är ett nordiskt infrastrukturföretag som på bara några år blivit ledande inom sin kategori. Med närmare 2 000 medarbetare runtomkring i Norge, Sverige och Finland så arbetar NRC Group mot en framtid på räls genom att konstruera och bygga hållbara transportlösningar samt sköta underhåll inom järnväg, spårväg och anläggning.

En framtid med större närvaro i Briljant Ekonomisystem
I skrivande stund pågår utökningar av Briljant Ekonomisystem hos NRC Group Sverige. Utökningarna omfattas av implementeringar som framåt kommer skapa än mer närvaro i ekonomisystemet. Johanna Tollstorp, Redovisningsekonom på NRC Group Sverige, som är aktiv användare i ekonomisystemet, tillägger att processen går i rätt riktning – mycket tack vare gott samarbete.

– Samarbetet med Briljant funkar fantastiskt. De är otroligt hjälpsamma och vill verkligen att vi ska lyckas genom att ta sig tiden och hjälpa till – på väldigt kort varsel dessutom. Jag vill dessutom slå ett slag för Briljants hjälpsida som vid den dagliga användningen av ekonomisystemet är till stor hjälp – något jag använder mig av väldigt ofta, säger Johanna Tollstorp.

Framtiden
Framtidsfokuset ligger på att det pågående projektet ska komma i mål, och Maggie Papp Broman, IT Service Manager på NRC Group Sverige tillägger att den ökande närvaron i Briljant som kommer med implementeringarna, skapar många förbättringar och möjligheter i framtiden.

– Under tidigare år så har vi bara haft NRC Underhåll i Briljant Ekonomisystem. I och med implementeringarna som pågår så kommer vår närvaro i systemet öka, bli väldigt mycket större med många fler projekt och andra typer av projekt, än vad vi har idag. Utökningen kommer skapa många fler förbättringar och möjligheter för oss i framtiden, säger Maggie Papp Broman.