Säg hej till Kivra!

För oss på Briljant är miljön en viktig fråga och vi vill göra det vi kan för att minska vår klimatpåverkan. Därför har vi anslutit oss till Kivra som möjliggör att du kan förse dina medarbetare med digitala lönespecifikationer på ett säkert sätt som följer GDPR. Det innebär att de får sin lönespecifikation direkt till sin digitala brevlåda på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. I och med detta kan vi spara det papper som går åt vid utskick av lönespecifikationer, som sedan i de allra flesta fall hamnar i soptunnan.

Så fungerar Kirva
Kivra är Sveriges säkra digitala infrastruktur för viktig kommunikation. Var tredje svensk har valt att ta emot sin post digitalt i Kivra, så som deklaration, fakturor, kvitton och årsbesked. Listan av arbetsgivare och myndigheter som har anslutit sig till Kivra är lång, och växer för varje dag som går. Det är ett säkert alternativ som värnar om vår miljön och används enkelt via appar eller webbläsare. Skaffar era medarbetare Kivra efter att ni kommit igång får de även sina lönespecifikationer retroaktivt levererade.

Hur ni kommer igång med Kivra?
1. Logga in på Briljant och beställ er Kivra-licens. Briljant aktiverar funktionen för att skicka lönebesked i Kivra.
2. Efter att ni har beställt er licens sker all konfiguration automatiskt då ert lönesystem har en direktintegration med Kivra.
3. Kommunicera och informera medarbetarna.
4. Kör igång! Skicka alla lönespecifikationer i Kivra till era medarbetare.

Klicka här för mer information och vägvisning.