Säg hej till Maria Svensson – ny på programsupporten

Den första mars började Maria Svensson, vår nya stjärna på programsupporten. Maria kommer in i Briljant-teamet med lång erfarenhet av ekonomi, service och problemlösningskunskaper från olika positioner inom branschen. När hon inte hjälper kunderna med sin ekonomi-expertis så föredrar hon att pyssla i trädgården, vistas ute i naturen och ta del av skogens friska luft. Vi välkomnar Maria till oss på Briljant!

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?
– Jag är född och uppvuxen i Mjölby, och har sedan starten av min karriär jobbat med ekonomi på olika vis, de senaste åren inom bilbranschen. Ekonomi har alltid intresserat mig och jag finner det roligt att få strukturera upp och se till så att allt fungerar som det ska. Man skulle kunna jämföra det med problemlösning, eller att lägga ett pussel. Det är exakt det som driver mig, den där känslan av ordning och reda som min karriär inom olika ekonomiposter har gett mig, berätta Maria.

Berätta om din roll på Briljant
– Jag är en del i gänget på programsupporten. När kunden ringer, mejlar eller är i behov av guidning så är det vi som hjälper dem på vägen. Att jobba på en support-tjänst är nytt för mig och jag ser fram emot att hjälpa användarna, besvara deras frågetecken och lösa eventuella problem, säger Maria.

Vad ser du fram emot med din nya roll?
– Inledningsvis ser jag fram emot att få lära mig allt om ekonomisystemet från grunden. Jag har arbetat med Briljant ekonomisystem som användare i tidigare yrken. Jag ser nu i stället fram emot att vara på den andra sidan, få ta del av helhetsbilden och vara med och underlätta samt effektivisera för kunderna, säger Maria.

Kan du berätta något som många kanske inte vet om dig?
– Jag är en riktig lantis! Jag är född och uppvuxen på en gård utanför Mjölby. Förutom några studieår på annan ort så jag har bott på landet och på gård med lantbruk och djur under hela mitt liv. Jag trivs så bra i den friska luften ute i skog och natur. Att ha möjligheten till att pyssla i trädgården och att ha närhet till skogen, det är min grej, avslutar Maria.