Säg hej till Susanne Hansson – ny återförsäljare för Briljant Nord

Den första januari började Susanne Hansson som återförsäljare för Briljant Nord. Sussi har en bred erfarenhet av ekonomiarbete och har under de senaste åren drivit eget som ekonomikonsult. För att du ska få lära känna Sussi lite bättre har vi här ställt ett par frågor till henne.

 Kan du berätta lite om dig själv och vad du har för bakgrund?
Jag kommer från Södermalm i Stockholm och skulle säga att jag är en omtänksam person som tycker om att hjälpa andra. Jag har under mina yrkesverksamma år samlat på mig stor erfarenhet genom att arbeta som controller varvat med roller som ekonomichef. En stor erfarenhet är projektredovisning då jag jobbat en del inom byggbranschen. Under de senaste tre åren har jag drivit mitt eget bolag som ekonomikonsult och jobbat med en rad olika branscher. Allt från bygg- och arkitektföretag till ideella föreningar. Det var även under mina år som ekonomikonsult jag först kom i kontakt med Briljant och har under två olika uppdrag hjälpt kunder med att implementera systemet.

Berätta om din roll som återförsäljare på Briljant
Min roll innebär att jag hjälper kunder att implementera ekonomisystemet. Jag hjälper till med uppstart och installation av nya företag, gör företagsanpassningar som rapporter och analyser och ser till att befintliga kunder har det de behöver. Rollen innebär mycket kundkontakt och det känns väldigt kul!

Vad ser du fram emot med din nya roll?
I och med min nya roll så byter jag bana i yrkeslivet. Jag har gått från att vara användare av ekonomisystem till att nu vara återförsäljare för Briljant. Jag ser mycket fram emot den kundkontakt som rollen innebär. Min bakgrund ger mig en bra grund att stå på och hjälper mig att sätta mig in i kundernas vardag och förstår tänket.

Kan du berätta något som många kanske inte vet om dig?
Jag tränar Gyrotonic som är en allround kroppsträning och hemma har vi en liten dvärgtax som är en mycket trevlig hund. Är det något jag brinner för så är det att hjälpa de svaga i samhället. Jag stöttar föreningen Convictus för hemlösa och hjälporganisationen Giving People genom att bidra med mat och kläder.