Briljant Ekonomisystem

Briljant är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer. Programmet är anpassat för företag och organisationer som kräver hög driftsäkerhet och kan nyttjas av alla typer av företag. Tack vare sin logiska uppbyggnad och totalintegration blir ekonomisystemet lättarbetat och dokument behöver endast hanteras en gång. Briljant möjliggör stor flexibilitet och många anpassningsmöjligheter för att så bra som möjligt passa din verksamhet.

Aktuellt

 • Ni har väl inte missat vår Linkedin?

  Vi vill tipsa dig som inte redan gör det att följa oss på Linkedin. Varje vecka publicerar vi spännande uppdateringar och nyheter om oss, våra kunder och relevanta ämnen inom branschen. Vi blir glada när ni interagerar med oss i form av kommentarer, likes och delningar. 

 • Vi söker en kollega till programsupporten i Norrköping

  Brinner du för kundservice och har lätt att samarbeta med andra? Vill du dessutom jobba i ett mindre familjärt bolag som kännetecknas av prestigelöshet där man jobbar nära och har korta beslutsvägar? Sök då jobbet som Programsupport på Briljant i Norrköping!

 • Information om Anneli och Anna

  Briljant Stockholm/Nord stärker upp med Anneli Berg som senast kommer från supporten men funnits i organisationen sedan 2004. Anna Köhlström som sedan 2018 har arbetat som återförsäljare på Briljant Mitt började i augusti arbeta deltid på programsupporten.

 • Momsredovisning för norska bolag

  Briljant har i samarbete med Exsys utvecklingsbolag i Gävle utvecklat en webblösning för att hantera inlämning av norsk momshantering via SAF-T-fil. Rutinen bygger på att all data som krävs i norska skattemyndighetens kravspecifikation hämtas ut via Briljants API till en sql-databas.

 • När en lokal redovisningsbyrå är i behov av ett pålitligt ekonomisystem

  Redovisningsbyrån EkonomiService i Skara har sedan 90-talet hjälpt lokala företag av liten till medelstor storlek med ekonomiadministration. Byrån består idag av två enskilda firmor, Cecilia Wallgren och Louise Wincrantz, som samlas under ett och samma tak.

 • Hjälpsystemets alla delar och hur du når rätt instruktion

  Briljants hjälpsystem finns tillgängligt och är gratis för alla användare. Det passar för dig som söker snabb hjälp kring en hel funktion, hur ett specifikt fält ska fyllas i eller om du generellt sätt vill lära dig mer om systemet.