Till dig som redan är kund hos oss

”Briljant Hjälp” innehåller fullständiga textinstruktioner kring programmets funktioner och registreringsbilder. Här finns även det vi kallar för funktionsbeskrivningar. Det är instruktioner som beskriver en funktion från början till slut. Allt från vad den används till, hur den startas till hur den fungerar löpande. Inne i programmet kan du var som helst klicka på frågetecknet eller trycka F1 för att komma till hjälpavsnittet för just den programdel du befinner dig i. Väl inne i hjälpsystemet kan du sedan även leta dig vidare till den information du söker.
Klicka här för att komma till våra hjälptexter.

Nedan finns även några instruktionsfilmer som kan vara bra att kika på. Dessa finns även inne i ”Briljant Hjälp” under menyn ”Instruktionsfilmer”.

Aktuellt

Här kan du ta del av aktuella ämnen rörande Briljant.

  • Lönebesked via Kivra

    Briljant har utvecklat en koppling till Kivra. Detta för att i första hand lösa problemet med att leverera lönebesked säkert i och med att GDPR börjat gälla. Så fort Kivra startat tjänsten för Briljant som underleverantör kommer det att fungera i programmet. Vi kommer då informera er här, om hur det går till och vad det kommer att kosta. Samma information kommer även finnas i sidopanelen till höger inne i programmet.

  • Allmänt om personuppgifter i Briljant Ekonomisystem

    Vi har samlat information och våra instruktioner i ett dokument. Vi beskriver ansvarsfördelning, registerhantering, tekniska fakta, säkerhet mm. Klicka här för att komma till dokumentet.

  • Personuppgiftsbiträdesavtal för er som använder molntjänsten Briljant ASP

    Villkoren för Briljant ASP har uppdaterats i samband med att Dataskyddsförordningen (GDPR) började gälla. Detta innebär att ett personuppgiftsbiträdesavtal började gälla från 25 maj 2018. Det gäller bara för våra ASP användare. Klicka här för att ta del av avtalet.

Fjärrhjälp

När du pratar med vår supportpersonal eller din återförsäljare kan vi behöva hjälpa dig genom att tillfälligt fjärrstyra din dator. Vi kommer då be dig klicka på någon av nedanstående länkar till TeamViewer.

Briljant ASP

Briljant ASP ger dig möjligheten att använda Briljant Ekonomisystem var du än befinner dig. Luta dig tillbaka och låt Briljant ta hand om servrar, programinstallationer, uppdateringar och underhåll av ekonomisystemet. Tjänsten är särskilt lämplig om ditt företag har kontor på flera platser i landet eller om du behöver dela arbete med dina kunder, din bokföringsbyrå eller din revisor.

Briljants filarkiv

Används endast på uppmaning av och i samråd med din återförsäljare/support i speciella ärenden.