Briljant Hjälp

”Briljant Hjälp” innehåller fullständiga textinstruktioner kring programmets funktioner och registreringsbilder. Klicka här för att komma till våra hjälptexter. Du kan även nå hjälpavsnitten inne i programmet genom att klicka på frågetecknet eller F1.

Instruktionsfilmer:

Aktuellt

Här kan du ta del av aktuella ämnen rörande Briljant.

 • Allmänt om personuppgifter i Briljant Ekonomisystem

  Vi har samlat information och våra instruktioner i ett dokument. Vi beskriver ansvarsfördelning, registerhantering, tekniska fakta, säkerhet mm. Klicka här för att komma till dokumentet.

 • Personuppgiftsbiträdesavtal för er som använder molntjänsten Briljant ASP

  Personuppgiftsbiträdesavtalet för Briljant ASP har uppdaterats. Innehållet är samma som tidigare, bortsett från punkt 10 "Ansvarsbegränsning" som har tagits bort och ersatts av punkt 10 "Dataskyddsförordningen (GDPR)". Klicka här för att ta del av avtalet, som gäller fr.o.m. 2019-01-07.  

 • Det behöver du veta inför årsskiftet

  Nytt år innebär årsskiftesrutiner och programuppdateringar. För att underlätta för dig har vi samlat information och instruktioner kring detta i ett gemensamt dokument. Klicka här för att komma till dokumentet. Du kan även få tag på samma uppgifter i vår sidopanel.

 • Lönebesked via Kivra

  Nu kan du skicka lönebesked via Kivra i Briljant lön. Briljants förberedelser för att kunna skicka lönebesked via Kivra har varit klara under en längre tid. Nu äntligen har Kivra levererat de avtal som krävs och därmed kan våra användare börja använda funktionen.

  Den 21 september finns en ny programversion att hämta och installera som innehåller nyheten. När versionen är installerad väljer du Upplägg företag / Integrationer / Kivra, sätter ett J i ”Funktionen används” och trycker enter. Följ sedan instruktionerna på skärmen och i det mejl du får av oss vid beställning av tjänsten.

  För våra ASP-användare finns versionen på plats redan. Beställ tjänsten här och följ sedan instruktionerna i det bekräftelsemail du får av oss.

Briljant ASP

Vår molnlösning Briljant ASP ger dig möjligheten att använda Briljant Ekonomisystem var du än befinner dig. Luta dig tillbaka och låt Briljant ta hand om servrar, programinstallationer, uppdateringar och underhåll av ekonomisystemet.

Fjärrhjälp

Klicka på någon av dessa länkar när vi ber att få koppla upp oss mot din dator.

Briljants filarkiv

Används endast på uppmaning av och i samråd med din återförsäljare/support i speciella ärenden.